Vacature plaatsen

Enkel met een account kunt u vacatures plaatsen op BETABANEN.nl. Het voordeel is dat u slechts eenmalig uw adres- en factuurgegevens hoeft in te voeren. Wij bieden een eenvoudige beheeromgeving om vacatures te plaatsen, te wijzigen of in te trekken.

 

Daarnaast publiceren wij zonder extra kosten uw bedrijfsprofiel op de BETABANEN.nl zodat werkzoekenden nog makkelijker uw vacatures vinden.

 

U kunt uw eigen account hier aanmaken >>

 

Heeft u al een account, log dan hier in >>

Doorplaatsen

Voor vacatures die ook in onze printuitingen staan is een doorplaatsing naar BETABANEN.nl gratis. Wilt u uw advertentie voortaan automatisch laten doorplaatsen? Stuur deze dan samen met het tekstbestand van de vacature mee.

Klik hier wanneer u een vacature wilt plaatsen.

Klik hier wanneer u een printadvertentie wilt doorplaatsen.

Staffels

Voor het plaatsen of reserveren van meerdere vacatures tegen een gereduceerd tarief kunt u contact opnemen met Archer Media. Staffelprijzen vindt u hier. >>

Broadbean Technology

Vacatures op BETABANEN.nl kunnen ook geplaatst worden met behulp van Broadbean. Deze partij verzorgt wereldwijd de plaatsing en 'response tracking' van 1,5 miljoen vacatures per maand. Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met Broadbean via www.broadbean.nl of sales@broadbean.com.

Knollenstein

BETABANEN.nl is ook aangesloten op Knollenstein. Wanneer u meerdere vacatures wilt plaatsen, kunt u deze makkelijker en sneller als bundel plaatsen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken, dan dient u dit bij Knollenstein aan te geven. Zie voor meer informatie: www.knollenstein.nl/uitleg.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Archer Media via 033 - 453 94 50 of betabanen@archermedia.nl.