Vraag en antwoord voor werkgevers

Wat zijn de voordelen van BETABANEN?

Op BETABANEN.nl komen alleen maar hoogopgeleide mensen met een natuuurwetenschappelijke of technische opleiding. Via het BETABANEN Netwerk van partners, brancheorganisaties, studieverenigingen, congresbureau's,tijdschriften en webportals bereikt uw vacature vele tienduizenden bèta's. Uw vacature wordt kostenloos doorgeplaatst in de vacatureoverzichten van (voor zover relevant): Technisch Weekblad, C2W & C2W Life Sciences en Maritiem Nederland.

Waar voldoet een goede vacaturetekst aan?

Wees helder en duidelijk. Vermijd cliché-benamingen. Beschrijf het karakter van uw ideale kandidaat. Schets een interessant carrièreperspectief. Focus op wat uw organisatie uniek maakt. Leg uw vacaturetekst voor aan mensen uit de doelgroep en vraag om feedback. Onderscheid u van uw conculega's. 

Hoe werkt het ‘direct solliciteren’?

U geeft aan op welk email-adres u de sollicitaties wenst te ontvangen. Wij zorgen voor de bezorging van sollicitatiebrief plus CV. Ook kunt u het webadres opgeven van uw eigen sollicitatie-omgeving.

Kan ik geen credits kopen?

Nee, nog niet. Wel zijn er afspraken te maken bij het afnemen van meerdere vacaturs ineens of in combinatie met een online- of printadvertenties. Klik hier voor meer informatie.

Wat is het voordeel van een Topbaan?

Een Topbaan wordt vertoond in een prominent blok op de homepage. Verder wordt uw Topbaan als eerste vertoond bij de relevante zoekresultaten en heeft uw voorrang bij de plaatsing van uw vacature op de sites binnen het BETABANEN Netwerk. 

Wat is het voordeel van een Spotlight-vermelding?

Een Spotlight verandert de positie in de lijst zoekresultaten niet maar door de opvallende achtergrondkleur zal uw advertentie extra de aandacht trekken.

Hoe kan ik de attentiewaarde van mijn vacature verhogen?

De makkelijkste manier is om uw vacature op te waarderen tot Topbaan. Ook een Spotlight-vermelding verhoogt de attentiewaarde. Maar uw kunt uw vacature ook ondersteunen met een banner of een advertentie in een van onze folio-uitgaven. Klik hier voor meer informatie

Hoe krijg ik een bedrijfspresentatie op BB?

Bij het aanmaken van een account als werkgever biedt BETABANEN.nl u de optie om enkele vragen over uw bedrijf te beantwoorden. Bij elke vacature van uw organisatie wordt een link getoond met 'meer informatie over dit bedrijf'. Deze verwijst naar uw eigen bedrijfspresentatie waar al uw vacatures worden getoond. Neem contact op met uw accountmanager als u uw presentatie wilt voorzien van rich media als video's, persberichten uit rss-feeds, blog verwijzingen etc.

 

Wat is de url van mijn bedrijfspresentatie?

Deze is instelbaar door de redactie van de site maar zal doorgaans zijn: www.betabanen.nl/uwbedrijfsnaamzonderspaties

Hoe plaats ik een groot aantal vacatures tegelijkertijd?

Wij zijn aangesloten op Knollenstein en Broadbean voor de verwerking van grote aantallen vacatures. Heeft u andere wensen neem dan contact op met de afdeling Traffic via traffic@archermedia.nl.

Wat is het BETABANEN Netwerk?

Ruim vijftig bedrijven, belangenverenigingen, congresorganisaties, brancheorganisaties, tijdschriften, webportals en andere partijen vertonen de voor hun doelgroep relevante vacatures van BETABANEN. Hiermee krijgen dus ook de niet-actieve zoekende professional uw vacature onder ogen! Bekijk het BETABANEN Netwerk.

Kan ik mijn vacaturetekst in het Engels op de site plaatsen?

Ja. Hoewel wij een Nederlandstalige website zijn is dat natuurlijk mogelijk. Let wel op ook een groot aantal Nederlandstalige trefwoorden in te vullen bij het plaatsen van de vacature om er zeker van te zijn dat uw vacature gevonden wordt tijdens het zoeken op trefwoord.

Kan ik ook CV's bekijken?

Nee, nog niet.

Mijn vraag staat er niet bij. Wie kan mij helpen?

Stel uw vraag via het contactformulier op de site of neem contact op met Charlotte Jongeneel via 070 - 26 29 125.