Vakbladen

Bèta Publishers is gespecialiseerd in het uitgeven van vakbladen en content voor hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond.

Tot het portfolio behoren: TW, C2W, C2W life sciences, Medicines, Mens & Molecule (BE), Maritiem Nederland en Waterkracht.

 

 

     

TW

TW is voor technici en iedereen die buiten de grenzen van het eigen vakgebied op de hoogte wil blijven van trends, toepassingen en ontwikkelingen in techniek en innovatie. Met oog voor journalistieke kwaliteit biedt TW:

  • innovatieve toepassingen

  • nieuws uit binnen- en buitenland

  • interviews

  • productnieuws

  • informatie over de arbeidsmarkt

  • vacatures

 

Naast de papieren editie, verschijnt TW ook wekelijks online in een aantrekelijke digitale editie met extra foto's en filmpjes.

www.tw.nl

 

 

 

 

 

C2W     

C2W is het lijfblad voor professionals in de chemie, life sciences, laboratorium- en procestechnologie. Het vaktijdschrift brengt tweewekelijks alle relevante informatie over moleculaire wetenschappen en industrie. Daarbij belicht de redactie zowel de chemie achter actuele discussies in de maatschappij als de mensen achter de chemie.  

 

www.c2w.nl

 

 

 

 

 

 

C2W Life Sciences

C2W Life Sciences is grotendeels gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de biomoleculaire wetenschappen in de breedste zin van het woord.

Tien keer per jaar brengt dit journalistieke vakblad, spin-off van C2W, nieuws, opinies en achtergrondverhalen. De aandacht voor life sciences gerelateerde onderwerpen vindt u in duidelijk herkenbare nummers terug.

 

www.c2w.nl/lifesciences

 

 

 

   

Medicines

Medicines is het journalistieke tijdschrift over geneesmiddelenonderzoek, uitgegeven door de Federatie voor Innovatief Geneesmiddel Onderzoek Nederland (FIGON) en uitgeverij Bèta Publishers.

 

Het vaktijdschrift schrijft over geneesmiddelonderzoek in de breedste zin van het woord. Van tekentafel tot klinische studies en van de discussie over de beste stimuleringsmaatregelen voor start-ups tot de discussie over de strategie van grote farmaceutische bedrijven waarvan de pijplijn verandert.

 

Website Medicines

 

 

 

 

 

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is het onafhankelijke management- en opinietijdschrift voor het maritieme cluster. Het blad biedt 10x per jaar:

 

  • economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen
  • nieuws over innovatie, techniek en ICT
  • interviews, opmerkelijke reportages en portretten
  • vaste items als het logboek, agenda en maritieme historie

  

www.maritiemnederland.nl

 

 

 

 Waterkracht

Waterkracht is het medium om maritieme technici te werven. Door de combinatie met BETABANEN.nl, Maritiem Nederland en Technisch Weekblad bereikt uw vacature ruim 100.000 technici, zowel in de maritieme sector als daarbuiten.

 

Waterkracht besteedt aandacht aan alle ontwikkelingen op de maritieme arbeidsmarkt. In Waterkracht onder andere tips van HR-mensen bij de zoektocht naar een maritieme baan, aandacht voor bijzondere carrières en ontwikkelingen in diverse branches zoals offshore, baggeren en scheepsbouw.

 

Waterkracht verschijnt 5x per jaar bij Maritiem Nederland en Technisch Weekblad. Daarnaast worden alle vacatures op BETABANEN.nl geplaatst.

 

Meer informatie